Categorieën
Bewustzijn Co-creatie People Planet Self Care Update Sound healing

8/2023 Self Care Update: De Stilte in jeZelf…

Het herfstseizoen nodigt ons uit naar ‘binnen’ te keren. Zowel thuis, als in onsZelf. En dat is een heel natuurlijke beweging in de cyclus van de seizoenen. De natuur bereidt zich voor op de winter. De dieren verzamelen voedsel om te overwinteren. De planten sterven af, veel bomen laten hun bladeren los. De uitbundige energie van de zomer transformeert naar een rustige, kalme energie die uitnodigt ‘stiller te worden’.

Meegaan in de flow van de natuur geeft ook jou de kans om meer ruimte voor ‘innerlijke stilte’ te creëren. Een versnelling terug te schakelen, te ontspannen in je eigen huiselijke sfeer.

Foto Judith den Hollander

De Stilte in jeZelf
ontwart de knopen
van opgekropte kluwen emoties
angst en twijfel

De Stilte in jeZelf
koestert en nodigt je uit
de verbinding te maken
met je hart en ziel

De Stilte in jeZelf
geeft je de ruimte
en de moed jezelf
te ‘spiegelen’

De Stilte in jeZelf
maakt de weg vrij
naar liefde en licht…
naar de kern van Zijn

Heart Tuned Sounds Agenda

Dansen en bewegen is naast mijn passie muziek en klank ‘een must’ in mijn leven. Hoe bijzonder is het dan ook dat Sofie Konings, een oude klasgenoot van mijn jongste zoon, mij benaderde over Sound Healing. Van het een komt het ander… wij gaan onze krachten bundelen… leef-tijd maakt NIETS uit! Samen sta je sterk, zeker als je elkaars passie gaat delen.

Geweldig haar enthousiasme, energie en drive. Dit samen met mijn enthousiasme en drive… wat gaat dat worden?! 🤩

Meer informatie…

SELF CARE TIP * Vitaliteit met water

Moeder Aarde zorgt goed voor ons. Zonder haar zwaartekracht en de elementen aarde, vuur, lucht en water, kunnen wij niet existeren op deze planeet. Bewustwording van de impact van onze huidige leefstijl is nu aan de orde. Hoe kunnen we samen beter zorgen voor de Aarde.

Blue Earth Innovations onder de bezielende leiding van Lilly Huis in ’t Veld en Frank Collaris, maakt producten beschikbaar via een waterbehandeling op het niveau van de kwantumfysica. En draagt op deze manier bij om het water op aarde en al het leven wat zij ondersteunt, haar oorspronkelijke balans terug te geven.

Om de mens bij te staan in het grootse transformatieproces richting een gezonde evolutie van de aarde.

Blue Earth producten voor particulieren
Een deel van deze producten bied ik te koop aan bij mij thuis in Munstergeleen als distributeur van Blue Earth producten voor particulieren.

Blue Earth innovatieve producten voor bedrijven

Lilly Huis in ’t Veld werkt ook met klank. Wij gaan samen op vrijdag 8 december een klankbelevingsconcert geven bij Blue Earth Innovations in Maastricht. Meer informatie volgt nog. Dan is er ook de gelegenheid kennis te maken met Lilly en Frank en kan je Blue Earth producten bekijken, vragen stellen, alsook kopen.

We zijn hier om elkaar op te tillen en elkaar te steunen. Af en toe werk ik mee in de productie of help op een andere manier mee Blue Earth en haar prachtige missie op de kaart te zetten. Samen sta je sterk! Vitaliserend ofwel ‘levend’ water is van levensbelang voor de mens.

Sing the Water Song

This Algonquin Water Song expresses loving gratitude for the water and raises the consciousness and connection of women with Mother Nature’s greatest gift. The song is easy to learn, and our hope is that millions of women will sing it, raising their own connection and awareness of the water they interact with daily even in the shower or at the sink. Sing it 4 times, facing each of the 4 Directions. We believe this is a powerful step to change, leading to both a spiritual as well as environmental shift on our planet.