Sound Healing Sessie

Individuele multi-instrumentele Sound Healing sessie volledig op jou afgestemd.

Klank (of dat nu muziek of geluid is) is een draaggolf voor bewustzijn. Een sleutel voor het transformeren van bewustzijn. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergie (qi) makkelijker doorstroomt en activeren het zelf helend vermogen.

Klanktherapie is een natuurlijke en pijnloze sessie met een veelvoud aan hulpmiddelen en instrumenten, alsook de stem. Het klankbad faciliteert een energieveld van licht en liefde die je de mogelijkheid biedt, je te bevrijden van spanningen, emotionele blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal niveau. Je voelt je ‘lichter’, rustig en kalm, alsof een zware last van je schouders is afgevallen, de ‘monkey mind’ valt stil. Een ontspannen, harmonisch en tegelijk ‘neutraal’ gevoel van balans in lichaam en mind.

De klanken creëren ‘ruimte’ en een gevoel van thuiskomen bij jeZelf. De ruimte ontstaan, kan nu gevuld worden met je natuurlijke, unieke, eigen klankkleur (resonantietrilling), jouw essentie…. geluid is je essentie.

Optimale gezondheid en transformatie

‘De sleutel voor transformatie van bewustzijn ligt dan ook in muziek. Geluid is een draaggolf voor bewustzijn, waarmee een verenigd energetisch krachtveld kan worden geproduceerd waarmee de hogere spirituele energieën kunnen worden opgenomen en verdeeld in het lichaam. De effecten van geluid en muziek reiken van het fysieke tot het trancedentale, geluid verbindt alle dimensies.’ – Bron: Geluid is je essentie – Guido J. 

Optimale gezondheid ontstaat wanneer we resoneren in harmonie met onze natuurlijke (authentieke) resonantietrilling.  Elk aspect van ons wezen met inbegrip van onze fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten, heeft een unieke resonantie, of snelheid van trillingen. Wanneer een van de resonantiefrequenties van deze aspecten ontstemd raakt, in disharmonie is, ontstaat er on-gemak of ziekte.

Diepe ontspanning en ‘ontlading’

De klanksessie die ik toepas met o.a. Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, therapeutische stemvorken, gong, drum en stem ontstaat in het moment, afgestemd op jouw zijn, jouw wezen. Ik werk intuïtief en stem me af op ‘wat IS’ in co-creatie met jou. In de overgave van ons beiden aan ‘Wat IS’, laat zich dat zien, voelen en horen om jou verder op weg te helpen, te ontladen, ontspannen en op te laden. Teveel spanning en stress, blokkades in je fysieke lichaam, alsook je mentale, emotionele en spirituele lichaam, vermindert het zelf helend vermogen.

De focus ligt derhalve bij de eerste sessie op:

  • algehele ontspanning van het lichaam en ‘ruimte’ maken/cleansen (verwijderen van energieblokkades) in het energieveld (aura) om je heen.
  • het balanceren bij een teveel of een tekort aan energie in je energieveld  en/of chakra’s om de doorstroming  te activeren, waardoor het lichaam beter kan ontladen.

Een betere ontlading, doorstroming van je energiekanalen (meridianen en chakra’s) voorkomt dat er weer nieuwe energieblokkades ontstaan. Afvalstoffen en overtollige energie kunnen dan makkelijker afvloeien.

Het is als ’thuiskomen’ in en bij jeZelf. Een gevoel van opluchting, rust en vrede. Dat geeft weer ‘helderheid’ in het hoofd, de mogelijkheid beter naar je innerlijke stem te luisteren. De kracht en de moed verder te gaan op jouw pad.

‘Klink&Klank’ traject

Mocht je de verdieping in willen gaan, de moed hebben samen met mij als ‘klankbord en wegwijzer’ een ‘innerlijke klankreis’ aan te willen gaan om weer bij en tot jeZelf, I AM Presence, te komen, bieden de helende klanken en de ‘sound tools’ die ik je aanreik, een zachte, liefdevolle weg naar zelfrealisatie en zelfmeesterschap.

Werkwijze en plan

Ieder mens is anders en uniek. Zo is ook elke klanksessie die ik geef anders, afgestemd op jouw hulpvraag en behoeften. In het eerste gesprek (intakegesprek) maken we kennis met elkaar. Verkennen we de hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.

Na de eerste sessie, waarin je hebt mogen ervaren wat de klanken en ik voor je kunnen betekenen, besluit je of je nog een keer wil komen en/of wil gaan voor een ‘Klink&Klank’ traject.  Na 3 à 4 sessies evalueren en bepalen we samen ‘wel/niet en hoe verder’.

Handig om te weten

  • Draag makkelijke, loszittende kleding en warme sokken, vest (geen strakke spijkerbroek, riemen, sieraden, etc.).
  • Plan geen ‘drukke’ activiteiten na een klanksessie, maar zorg voor een paar ‘rustige’ uurtjes helemaal voor jezelf, dan heb je meer baat en effect van de sessie.
  • Drink de komende dagen na de sessie voldoende (zuiver bron) water om de ‘losgetrilde en vrijgekomen’ afvalstoffen af te voeren. Ook af en toe een paar minuten rustig en bewust in- en uitademen via de buik (buikademhaling), bevordert het afvoeren van afvalstoffen via de ademhaling.
  • Een zoutbad of voetenbad met (fijn Himalaya) zout erin om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen is ook aan te bevelen. Kortom: gun jezelf een heerlijke ‘klank&wellness’ dag!

Tarieven

Tarief voor een klanksessie vanaf 1 januari tot eind 2024: 

     Individueel € 75,00 (1,5 uur), € 90,00 (2 uur),
     € 120,00  (3 uur)