Categorieën
Self Care Update

12/2021 Self Care Update: Waar word jij blij van?

Lieve Sound liefhebbers,

Ik geniet met volle teugen van de gezelligheid en warmte in de huiselijke sferen rondom Kerst en Nieuwjaar. Af en toe laat de zon haar gouden stralen zien tussen de zware, grauwe en ‘donkere wolken’. Gelukkig is er het ‘weten’ dat achter de wolken ALTIJD de ZON schijnt.

Ergens diep van binnen is het verlangen naar harmonie, liefde, vrede en rust in eenieder van ons. Wat er NU speelt, is dat alle rollen, good or bad, de innerlijke oorlog, onvrede in ons die zich laat zien en voelen, ons volledig terugwerpen op onsZelf. De enige bij wie we nog te rade kunnen gaan en vertrouwen, is onsZELF.

Onze eigen waarheid en waarachtigheid kan in het licht komen, als we onszelf vergeven, omarmen en accepteren. En we onze unieke ‘macht’ in onszelf durven toelaten en op een juiste, wijze en integere manier inzetten voor de mensheid, Moeder Aarde, de Kosmos, voor Al Dat IS.

Het doet me dan ook deugd in de Nieuwsbrief Gezondheidsnieuws te lezen dat farmacologen van de Universiteit Utrecht tot de conclusie zijn gekomen middels een wetenschappelijk onderzoek dat de medicinale kracht van voeding lijkt op de werking van geneesmiddelen. De farmacologen hebben inzichten van voedingsonderzoekers lange tijd niet geaccepteerd, maar inmiddels is dit aan het veranderen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden.

Hier word ik nu blij van… bruggen bouwen, elkaar ontmoeten in het ‘midden’. Elke pijler van de brug die naar het ‘midden’ gaat, is weer een stapje verder. Geduld, compassie, eerlijk durven zijn naar jezelf en de ander, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, gezondheid, geluk, etc. zijn de bouwstenen van deze pijlers.

Zo help je mee aan de creatie van je eigen leven, een nieuwe aarde, zo te zeggen, waar we samenleven vanuit het hart, mededogen en menselijkheid.

Achter de wolken schijnt ALTIJD de ZON… dat is voor mij een feit! Ik zie de zon, maar velen zien alleen nog de wolken ervoor. Ruim de wolken voor je innerlijke zon op, en laat die zon schijnen en stralen van binnen naar buiten. Zo help je mee aan de creatie van je eigen leven, een nieuwe aarde, zo te zeggen, waar we samenleven vanuit het hart, mededogen en menselijkheid.

Heart Tuned Sounds Events
januari 2022

Water Blessing Ceremony One Day Retreat New date to follow

From a deep connection with the element of water and the whale and dolphin wisdom, we felt the calling to create a special ceremony to honour the waters flowing through our bodies and the body of Mother Earth.

Hosted by Jeska Onderwater en Pia Brand Heart Tuned Sounds

More info. and subscribing…

Klank&Klink Singing Circle 15-01-2021 Leopoldskerkje

Margit van ‘In Liefde verbonden’ en Pia, Sound Healer en klankkunstenaar, nodigen jullie uit samen te mediteren met klank en voice-toning (klankzang) voor Moeder Aarde, voor onszelf en ‘in liefde verbonden’ om elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten.

Meer informatie en aanmelden…

Heart Tuned Sounds Agenda

Op de ‘Agenda’ pagina vind je een overzicht van alle publieke Events en Co-Creaties van Heart Tuned Sounds, inclusief de klankdagen bij Elaisa Energetic Wellness.

Individuele klank sessies

Vanaf januari 2022 is er weer ‘ruimte’ voor individuele klanksessies op dinsdag, woensdag of donderdag in de voormiddag om 10.00 uur, namiddag om 14.00 uur. Meer informatie…

‘Sonic’ Heart Tuned Sound Cadeaubon

Vanaf NU tot en met 30 januari 2022 een korting op de Cadeaubon voor een individuele Klank Healing sessie voor Euro 65,00. Gun je je partner, vriendin of familielid een bijzonder ‘sonic’ cadeau, stuur mij een mail en je ontvangt een digitale, gepersonaliseerde Heart Tuned Sounds Cadeaubon, 4 maanden geldig vanaf datum bestelling.

Dit tarief geldt ook voor alle individuele Klank Healing afspraken gepland in de maand januari 2022. Meer informatie…

SELF CARE TIP * I LOVE MYSELF
Solfeggio frequentie 528 Hz Love Frequency Meditation & Sleep Music | Positive Energy Cleanse

Hoe ben jij gestemd vandaag? Hoe voelt het van ‘binnen’? Is er rust en kalmte of onrust en spanningen? Waar ligt de focus, buiten jezelf, of binnen-in je zelf?

Mijn passie is mensen de helende effecten van muziek en klank te laten be-leven. Muziek en klank heeft mij persoonlijk al heel veel gebracht. Ook nu in deze bijzondere tijd van uitersten, helpt het mij naar binnen te keren, te verblijven in mijn binnenwereld. Daar waar ik ongenaakbaar kan ZIJN wie IK BEN. Waar ik me veilig voel, geborgen, en kan thuiskomen en rusten in meZelf.

Met name de helende Solfeggio frequenties luister ik regelmatig als ik in mijn processen zit, ik het even niet meer zie zitten, en diepe angsten aangeraakt worden. De klanken helpen mij er ‘doorheen te gaan’ en ‘oude diepgewortelde wonden’ te helen.

Mijn focus in deze tijd naar Kerstmis, het LICHT feest, is die van inkeer en bezinning. Datgene opschonen en opruimen wat zich laat zien en voelen. Ik zie deze bizarre tijd als een van de grootste kansen voor de mensheid de innerlijke onrust, onvrede, angsten voor eens en altijd op te ruimen. Wij in staat zijn in vrede en harmonie zij aan zij te leven als soeverein mens, zoals het bedoeld is.

One Heart, One People, One World... luister en geniet tijdens een moment van rust, thuis alleen of voor het slapen gaan naar de helende, hartverwarmende Solfeggio frequentie 528 Hz In de rust en stilte vind je jouw waarheid en waarachtigheid.

Hele fijne en hartverwarmende feestdagen rond Kerst en Nieuwjaar wens ik jullie toe. En tot snel in het nieuwe jaar 2022!

May Peace be your constant in the wild of changing things.

Categorieën
Geen categorie

De innerlijke weg van ‘binnen naar buiten’

 

Dagelijks bewust(er) leven, in het HIER en NU… in de breedste zin van het woord. Actief bijdragen aan een betere wereld door samen-te-werken (co-creatie), mijn waarheid en passie te leven en anderen te inspireren.

Deze blog gaat over het ‘wel en wee’ van mijn eigen groeiproces, mijn innerlijke weg van ‘binnen naar buiten’…

Mijn motto: Volg je hart, leef je passie, spreek je waarheid, grijp je kansen en je komt tot leven. Durf te leven!

Categorieën
Bewustzijn

Without darkness, there is no light

Vanuit een ‘hoger perspectief’ is het spel van geven en nemen, goed en kwaad, donker en licht een kans op diepere niveau’s onze ware essentie te ont-dekken. Ons te ont-doen van de sluier van onwetendheid door onze verantwoordelijkheid voor ‘het leven’ hier op deze wonderbaarlijke planeet te nemen. Het donker lijkt steeds scherper en duidelijker aanwezig te zijn. Echter het licht barst uit door alle voegen en breuken die nu ontstaan en is onomkeerbaar in haar kracht en stralende verheldering van ‘Wat IS’. Het is aan onsZelf de moed bij elkaar te rapen, ‘dat’ wat we blijkbaar uit onze handen hebben gegeven, weer aan onsZelf toe te eigenen. Ons geboorte- en bestaansrecht, onze innerlijke oorspronkelijke Bronkracht en Bronlicht te her-inneren, te verankeren in alle lagen van bewust-ZIJN. AHO voor wie je bent, een creator van je eigen werkelijkheid vanuit een hartgestuurde intentie en focus. 💗

Categorieën
Bewustzijn

De verankering met ‘Ik Ben’

Ik zie het jaar met vertrouwen tegemoet. De rust en stilte in mezelf lijkt zich steeds dieper en krachtiger te verankeren. Het afgelopen jaar heb ik de angst in verschillende gradaties mogen aanschouwen en doorleven. De dreiging van ‘afgescheidenheid’ liet zich zien en voelen, waardoor ik voortdurend bij mezelf te rade moest gaan en tegelijkertijd een grootse innerlijke schoonmaak plaats vond. En ik op diepere lagen mocht ervaren wat de ware betekenis is van compassie voor jezelf en de medemens in deze bijzondere tijd van uitersten, zonder oordeel, verwijt, frustratie, innerlijke strijd.

Het blijven volgen van mijn motto, volg je hart, leef je passie, spreek je waarheid, grijp je kansen en je komt tot leven… bracht en brengt mij nog steeds veel bijzondere ervaringen, ontmoetingen en krachtige verbindingen met zielsverwanten. Waarbij o.a. de Ankh en co-creatie een centrale rol speelt.

De kunst van je leven leven hier op deze prachtige, wonderbaarlijke planeet van magische schoonheid, is voor mij het samen bewandelen van de Gulden Middenweg, Aristoteles (384 v.Chr-322 v.Chr.) Volgens Aristoteles is de deugd het midden tussen twee extremen. Zo houdt moed het midden tussen lafheid en roekeloosheid. En samen in verbinding staan we krachtig en tillen we elkaar op om die moed aan te wakkeren, te staan voor jeZELF, je waarheid te durven spreken.

Wat is nu werkelijk belangrijk voor jou in het leven? Wat is de ware betekenis van ‘vrij zijn, vrijheid’ voor jou? De afleiding is groots om daar bij stil te staan… maar wel van wezenlijk belang NU om te voelen waar jouw grens ligt.

Ik wens jou een liefdevolle, krachtige verbinding met ‘Ik Ben’ toe. In het toelaten en omarmen van ‘Ik Ben’, je uniekheid, je perfecte imperfectie, valt alles van je schouders wat je belemmerd te zijn wie je werkelijk bent. AHO

Ik Ben

Ik Ben Liefde

Ik Ben Licht

Ik Ben Wijsheid

Ik Ben Vrede

Ik Ben