Categorieën
Geen categorie

De innerlijke weg van ‘binnen naar buiten’

 

Dagelijks bewust(er) leven, in het HIER en NU… in de breedste zin van het woord. Actief bijdragen aan een betere wereld door samen-te-werken (co-creatie), mijn waarheid en passie te leven en anderen te inspireren.

Deze blog gaat over het ‘wel en wee’ van mijn eigen groeiproces, mijn innerlijke weg van ‘binnen naar buiten’…

Mijn motto: Volg je hart, leef je passie, spreek je waarheid en je komt tot leven. Durf te leven!

Categorieën
Geen categorie

8 maart 2021 Internationale Vrouwendag

Heil aan alle vrouwen en mannen op deze Internationale Vrouwendag. Het ‘vrouw zijn’ in al haar aspecten vindt zowel in de vrouw als in de man plaats. De eenwording van alle vrouwelijke en mannelijke aspecten. Een heilige bekrachtiging, versmelting die alle ‘leegtes’ in het aardse bestaan gaat vullen en erkenning en wederzijds respect van ‘Ik Ben’ een natuurlijke gang van zaken is.

Het ‘vrouw of man zijn’ krijgt een nieuwe, heilige betekenis. De vrouwen hoeven niet meer hun ‘mannetje’ te staan. De mannen geven zich over aan de heilige Godinnenenergie, vanuit respect voor haar scheppende krachten. Zij bieden de vrouwen een krachtige, veilige bedding waar zij zich veilig voelen, kunnen ‘verzachten’, de trauma’s van eeuwenlange onderdrukking en misbruik los te kunnen laten.

In harmonie met elkaar, in onafhankelijkheid, hoef je alleen nog maar te ZIJN, vol van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en plezier. Elkaar spiegelend de vele lagen en facetten van #liefde, #intimiteit en #genegenheid.

Liefde is Alles, Alles is Liefde en Een voor Allen, Allen voor Een laat zich dan zien in de ware betekenis van Het Woord.

Hij en Zij die vele namen hebben…

Categorieën
Geen categorie

Durf jij in de spiegel van reflectie te kijken?

Zoveel te leren, zoveel om los te laten, zoveel illusie, zoveel angst… elke dag opnieuw ervaar, beleef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven. Dat elk woord uitgesproken, of gedachte, zowel negatief als positief, impact heeft op mezelf en buiten mezelf. De afgelopen jaren regelmatig in de spiegel van reflectie gekeken en vaak creëerde ik zelf vervelende situaties in relaties…

Wauw… deze crisis doet er nog een behoorlijke schep bovenop… het maakt me wakker, alert en stimuleert me om nog meer ‘naar binnen’ te gaan en af te wegen, wat is nu werkelijk belangrijk in mijn leven… voor mezelf, maar ook voor de medemens, Moeder Aarde… het groter geheel. Nogmaals, de verandering die we allemaal willen brengen in deze wereld, begint bij onszelf… Wat is nu werkelijk belangrijk in je leven… hoe ga je met jezelf om, met anderen… spreek je vanuit je hart, ‘der Ton macht die Musik’… wees je daar bewust van… Daar waar de aandacht naar toe gaat, groeit… een belangrijke universele wet, vooral in deze tijd…

Namasté voor wie je bent, blijf gezond, kies voor LIEFDE…