Wat is JOUW waarheid?

De Corona tsunami dwingt ons, stil te staan bij onszelf. Ieder mens op deze prachtige aardbol krijgt de spiegel van reflectie voorgezet met een enorm vergrootglas erop! Hoe sta IK erin, hoe staat je(innerlijke)Zelf ‘I AM’ erin… Ieder mens heeft zijn eigen belevingswereld, perspectief… geef elkaar de ruimte zonder oordeel.

Wat is DE waarheid en wat is JOUW waarheid. Ieder voor zich kan zich (weer)spiegelen als je het aandurft… je angsten, je overtuigingen, je vooroordelen, je trauma’s… en opruimen wat jou beperkt en tegenhoudt een vrije, creatieve geest te ZIJN… in liefde voor jezelf, je medemens, Moeder Aarde, het Universum… Al Wat Is.

Samen een betere wereld creĆ«ren begint bij jezelf… jouw wijsheid, waarheid en weten IS er al… Achter alle sluiers van afleiding en verleiding buiten jezelf… is de innerlijke reis naar binnen, de prachtigste en tegelijkertijd meest uitdagende beleving en ervaring naar die ongenaakbare plek in je hart, waar alleen jij naartoe kunt reizen… een plek van vreugde, plezier, vrede, harmonie, liefde en LICHT…