Singing Circle ‘In Liefde Verbonden 23 juli

Margit van “In Liefde verbonden” en Pia, Sound Healer en klankkunstenaar, nodigen jullie uit samen te mediteren met klank en voice-toning (klankzang). We beginnen met een zachte, geleide meditatie om het hart te openen en met elkaar te verbinden, voordat we ca. 20 minuten lang samen de HA klank (verbonden met het hart) gaan tonen/klinken voor Moeder Aarde, voor onszelf en ‘in liefde verbonden’ om elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten.

Wat is voice-toning?

Samen ‘tonen/klinken’ (voice-toning) met de stem is universeel, verbindend en helend. Tijdens een World Sound Healing Day zongen we met 35 unieke, prachtige stemmen de HA klank voor Moeder Aarde, een bijzonder Sonic cadeau met de intentie deze prachtige planeet, het water, onszelf te helen en ons bewustzijn te verhogen. Het was een hele fijne, hartverwarmende samen-klank, een bijzondere beleving en ervaring voor iedereen aanwezig.

Toning is de vibratie van je eigen stem als een instrument voor meditatie en zelfgenezing. Toning is het simpelweg ervaren van de vibratie van je eigen stem terwijl je moeiteloos en langgerekt klank geeft aan je uitademing. Het is meditatief en brengt je direct tot de meest zuivere afstemming van wat zich op dat moment aandient. Wanneer we onbevooroordeeld naar onszelf durven kijken, geeft dat een enorme rust en ontspanning. Je komt thuis bij jezelf.

Samen klanken tonen/klinken…

  • geeft plezier en vreugde, levensenergie
  • geeft ontspanning, ruimte in je hoofd
  • geeft zelfvertrouwen, groeien in je zijn
  • geeft verbondenheid, samen staan we sterk
  • geeft een gevoel van ’thuiskomen’, je oer-zijn

… tilt je op en geeft je vleugels!

Voor wie en wat nemen we mee?

Voor iedereen die wil genieten van klank en samenzang in een fijne, veilige en liefdevolle omgeving. De drempel is laag, je hoeft geen techniek te kennen, je hoeft alleen je klank te volgen…

Neem een zit-/meditatiekussen, een warme sjaal/doek mee. Een flesje water ‘bij de hand’ is handig… klinken en klanken maakt dorstig. Er zijn ook stoelen beschikbaar, alsook thee na de samenzang.

Wanneer, waar en aanmelding

Zaterdag 23 juli van 19.00 – 20.30 uur, in Het Leopoldskerkje, Gansbaan 7 in Meerssen.

Inloop vanaf 18.45 uur. We beginnen om 19.00 uur tot ca. 20.30 uur.

Aanmelding graag per mail aan Margit Kuiper via inliefdeverbondenmeerssen@gmail.com

Een VRIJE BIJDRAGE wordt op prijs gesteld voor het ter beschikking stellen van Het Leopoldskerkje en een deel voor de ‘klankbegeleiding’ door Pia Brand Heart Tuned Sounds

“Ik ben Margit Kuiper. Ongeveer 15 jaar geleden kreeg mijn leven plots een andere wending. Door een toeval maakte ik na 25 jaar de switch van het restaureren van schilderijen naar het restaureren van mensen. Tijdens mijn werk als energetisch en natuurkundig therapeut, werd het steeds duidelijker, dat ik mensen bewust wil maken om vanuit hun hart en hun kracht te gaan leven.

Ik ben zeer blij om een gedeelte van mijn droom nu te kunnen waarmaken in het Leopoldskerkje en het oprichten van een centrum van verbinding en bewustwording in eenheid, waar eenieder zijn creatievermogen kan inzetten om vanuit zijn hart te gaan leven op weg naar een meer verbonden en vrije samenleving.” – Margit

www.hetleopoldskerkje.nl

“De geluidstrillingen van muziek, klanken en stem raken harten en emoties bij mensen. Mijn missie is mensen weer te verbinden met hun essentie, en met elkaar…. om uiteindelijk het ‘hartvuur’, de levensenergie aan te wakkeren in onze harten, onze passie weer te voelen, te leven.

Graag draag ik bij aan ‘bewustwording’ door verbinding met onszelf en met elkaar met het begeleiden van een ‘In Liefde Verbonden klink&klank Singing Circle’. Mijn motto: Volg je hart, leef je passie, spreek je waarheid, grijp je kansen en je komt tot leven!” – Pia

www.piabrand.nl