Heart Tuned Sounds ‘Love&Light’ klankconcert

Je hoeft alleen maar te ontspannen, je over te geven en je mee te laten drijven op de golven van klank en ritme.” – Pia

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. Vanuit stilte ontluikt klank en leidt je naar je innerlijke stilte.

Pia, Joëlle en Margit (voorzitter van het kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’) nodigen mensen in de regio Maastricht en omstreken uit kennis te maken met de ´kracht van klank en stilte’. En samen in verbinding een klankbad van ‘Love&Light’ te creëren om elkaar op te tillen, elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten. Samen sta je sterk!

Innerlijke klankreis

‘Ze streelt met klank liefdevol je ziel en heelt wat zich aandient!’

Review deelnemer

We vormen een cirkel en verbinden ons met het hart, Moeder Aarde, het Universum, Al Wat Is en creëren samen een veld van liefde en licht. In dit veld van ‘Love&Light” is het veilig en kan je in overgave en vertrouwen, ontspannen en je laten meedrijven op de klankgolven.

Pia neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad en de hartverwarmende klanken die zij klinkt en klankt.

Top 5 voordelen van een ‘klankconcert’

 1. Haalt je ‘uit het hoofd’, de gedachten lijken ‘weg te ebben’
 2. Brengt je in een meditatieve staat, alsof je bijna in slaap valt en tegelijkertijd toch nog bewust aanwezig
 3. De ‘lighouding’ en de klank(golven) bieden het lichaam de mogelijkheid volledig te ontspannen
 4. Zonder verwachting, de controle durven los te laten in overgave en vertrouwen, leiden de klanken je naar je innerlijke belevingswereld… een gevoel van ‘thuiskomen’ bij jezelf. 
 5. ‘Stiltemomenten’ tijdens en na het klankconcert zijn dé momenten om ‘even bij stil te staan’… een unieke beleving, puur voor jezelf.

Waar?

Leopoldskerkje, Gansbaan 7, Meerssen

Deze prachtige en stralende ruimte die uitnodigt tot verstilling, is voor een klankkunstenaar een perfect podium. Het Leopoldskerkje biedt vele mogelijkheden als centrum van verbinding en bewustwording in eenheid, waar eenieder zijn creatievermogen kan inzetten om vanuit zijn hart te gaan leven op weg naar een meer verbonden en vrije samenleving.
www.hetleopoldskerkje.nl/

Voor wie?

Alle klank- en meditatie liefhebbers, mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven, alsook mensen die behoefte hebben aan verbinden met elkaar. Wij gunnen iedereen deze beleving en verbinding naar de ‘stilte’ in jezelf.

Wanneer?

woensdag 15/9 – 20/10 – 17/11 – 15/12

Middag 14.00 tot 16.00 uur
Inloop vanaf 14.00 uur, concert begint om 14.15 uur

Avond 19.00 tot 21.00 uur, concert begint om 19.15 uur
Inloop vanaf 19.00 uur, concert begint om 19.15 uur

Aanmelden/reserveren

Graag aanmelding per mail aan: piabrand.nl@gmail.com
Bijdrage: Euro 17,50 p.p.

LET OP: Er zijn maximaal 16 ligplekken beschikbaar vanwege de huidige situatie.

Je ligplek is definitief gereserveerd als de bijdrage is overgemaakt op de volgende rekening ten name van Pia Brand Heart Tuned Sounds
NL69 ASNB 0783 2086 69

Vermeld svp je naam (ook van de deelnemers die meekomen), klankconcert Leopoldskerkje, datum en tijdstip (14.00 of 18.30 of 19.00 uur).

Handig om te weten en preventieve maatregelen

 • Graag je eigen ligmatje, (meditatie)kussen, deken en drinkwaterflesje meenemen. Eventueel een zitkussen van een tuinstoel om het liggen zachter en comfortabeler te maken. Na het concert staat er nog een kopje thee klaar om samen in rust en stilte van te genieten.
 • We houden rekening met de 1.5 meter afstand.
 • Mocht jij of iemand thuis verkouden/snotterig/ziek zijn , twijfel niet, maar blijf thuis! Wel graag zsm doorgeven aan Pia via mail:
  piabrand.nl@gmail.com. Het fijnste voor Pia is als je je reservering aan iemand doorgeeft (verkoopt), vanwege het beperkt aantal ligplekken. Of ‘doorschuift’ naar een andere datum.
 • Even geen warme knuffels en omhelzingen, handen schudden… Het Namasté handgebaar is ook een hele fijne manier van elkaar begroeten.
 • Het bijwonen van het concert is op eigen risico. Geef je grenzen aan naar de ander vanuit zelfzorg en wederzijds respect.
 • Last, but not least… Geniet, geef je over aan de klanken en gun jezelf stilte, rust en ontspanning. Geef dat de volle aandacht.

Sharing is caring… Margit Kuiper, voorzitter Kerkgenootschap ‘In Liefde Verbonden’ van het Leopoldskerkje, Joëlle Bartels van Yo’ Flow of Grace en Pia Brand Heart Tuned Sounds organiseren klankconcerten in de regio om met elkaar een moment van rust, licht en liefde te creëren in deze bijzondere tijd.