Heart Tuned Sounds meets DJ Elmundo Beats * voorjaar 2020

Foto´s Judith den Hollander

Laat je meevoeren op de ritmische, wereldse klanken van DJ Elmundo Beats en intuïtieve zang/klank(begeleiding) van heart tuned singer Pia Brand. Ervaar de vreugde en het plezier van ‘vrij’ dansen in een klank- en ritmebad met golfbewegingen van Ecstatic dance, Afrikaanse ritmes, Balkan beats, sensuele Latin dance, mystieke Oosterse Arabische en Indiase beats, vurige Spaanse en/of Portugese ritmes, Soul, Funk & Reggae… en de harmonische klanken van Tibetaanse klankschalen als afsluitende klankmeditatie.

….voor een totale ontspanning van ‘body & mind’!

Voor Wie? Voor iedereen die de combinatie van vrij dansen op bijzondere ritmes en klanken wil ervaren, mensen wil ontmoeten. Of gewoon lekker wil genieten en ontspannen met dans en klank. Wees van harte welkom!

Wij hebben de handen ineen geslagen en onze passie voor ritme, dans en klank gebundeld om er samen met jullie een heerlijke, ontspannende middag van te maken, vol vreugde en plezier.

Pia Brand, heart tuned singer &
DJ Elmundo Beats

Waar, hoe laat en data?

Van 13.30 tot 16.30 uur lekker dansen, klinken, klanken en ontspannen.

Waar en wanneer is nog niet bekend.

Aanmelding niet verplicht. Wij laten ons verrassen!

Bijdrage: Euro 15,00

Handig om te weten…

  • Graag je schoenen uitdoen. We dansen op sokken en/of blote voeten.
  • Water, biologische thee en versnaperingen staat klaar.
  • Neem een slaapmatje (wat dikker dan een yogamat of extra deken om op te liggen) mee voor de afsluitende klankmeditatie, een dekentje en een kussen, zodat je warm en comfortabel ligt.

_DSC0035

P1010357