Sound Healing Services

Muziek en klank is universeel,
verbindend en helend
… mijn passie!
Een ‘brug’ naar je magische binnenwereld.

Vibraties en trillingen van klank kunnen (energie)blokkades aanraken, los trillen, in beweging brengen, disharmonie transformeren naar harmonie. De praktijk van het helen met klank en met handoplegging is al zo oud als de mensheid. Sjamanen, het ‘oude’ Egypte, Griekenland, Rome, Tibet, India en de Maya’s gebruikten al technieken met klanken en geluidstrillingen om te helen en bewustwording aan te wakkeren.

Klank of muziek hebben direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, ze raken je emoties en je hart. Het hart stuurt ‘jouw boodschap’ verweven in je emoties direct door naar je hersenen, die je boodschap weer doorgeeft aan je lichaam. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen…  klank ‘doet iets’ met je. En op de juiste manier toegepast, kunnen geluidstrillingen en klanken helend zijn, op fysiek, geestelijk en zielenniveau.

Sound Healing Sessies

Intuïtieve, meditatieve en helende klanksessie, multi-instrumenteel, volledig afgestemd op je hulpvraag, waarbij akoestische instrumenten en intuïtieve stem/bronzang gebruikt worden.

Tijdens een traject van meerdere klanksessies, pas ik verschillende helende technieken toe met o.a. therapeutische stemvorken, klankschalen massage, alsook sjamanistische healing technieken en energetische chakra- en aura healing. Meer info.

Stemvorken Sessie

Klanksessie met therapeutische stemvorken die hetzij op het lichaam, hetzij in de aura (energieveld om je lichaam) of via het gehoor (Jean Beaullieu protocol muziekintervallen) gebruikt worden voor algeheel welzijn, het balanceren van de chakra’s, ontladen en opladen, blokkades opruimen in o.a. de meridianen en het aura.

Klankschalen Massage

Klanksessie waarbij met name de Tibetaanse klankschalen gebruikt worden. De klankschalen staan rondom of op het lichaam. De harmonische, zachte klanken en trillingen dringen diep door in het lichaam. Een zachte, liefdevolle massage voor algeheel welzijn, een diepe ontspanning van het lichaam, het in balans brengen van de chakra’s, rustgevend voor het zenuwstelsel.

Sound Healing Events

Regelmatig organiseer ik alleen of samen met anderen Sound Healing concerten, of draag bij met muziek en klank bij een event. Of je kan me ‘inhuren’ voor een ceremonie, thuisconcert, retraite dag/weekend. Meer info.

Inspiratie voor Sound Healing

In 2011 kwam ik in aanraking met klanktherapie (Sound Healing). Het werken op een holistische en zachte, liefdevolle manier met stemvorken en klankschalen op het fysieke en etherische lichaam (aura).  Ik mocht ervaren hoe de trillingen van de stemvork en de klankschalen direct diep in het lichaam resoneert. Voor mij een openbaring…  mijn interesse en passie voor klanktherapie (sound healing) was geboren. Verschillende workshops over de toepassing van klank met Tibetaanse klankschalen, de gong en stemvorken gevolgd, alsook een gedegen opleiding bij de Sound Healing Academy (2016-2018), Level 1, Foundations in Integral Sound Healing en Level 2, Practitioner Diploma in Integral Sound Healing: Multi-Instrument Course (1-2-1 Clients).

AuraTouch Aura Healing & Reiki

Van het een komt het ander. Je proeft en voelt, je ontwikkelt je zintuigen en het smaakt naar meer. Sinds oktober 2012 volgde ik diverse energetische cursussen en opleidingen, o.a. AuraTouch Energetisch Chakra- en Aurahealer en Reiki I en Reiki II om me te ontwikkelen in het werken met energie, verdieping in de rol van de chakra’s (energiewielen) en de aura bij ziektebeelden, en in healing in het algemeen. In mei 2015 heb ik de AuraTouch Energetisch Healer opleiding met succes afgesloten.