Sound Meditation

Sound Meditation tijdens een intensieve Workshop dag

 

Wat is mijn specialisme?

Muziek, zingen en klank is mijn passie en levensenergie. Het intuïtief zingen vanuit hart en ziel, begeleidt door harmonische akoestische klanken van Tibetaanse klankschalen, Chinese gong, Sjamanendrum, Koshi shimes en nog vele andere instrumenten, creëert een koesterend, hartverwarmend klankbad. Waar mensen zich prettig voelen, kunnen ontspannen, het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Intuïtieve stemklank in het moment

De afgelopen jaren heb ik met name het klanken met de stem verdiept en ontwikkeld. Dat laat zich horen in verschillende stemklanken, alsook een zielentaal (ook wel ‘light language’ genoemd) gesproken of gezongen in het moment.

Heart Tuned Sounds

Onder de naam van Heart Tuned Sounds geef ik klankmeditaties en/of draag ik bij aan:

Sound Healing & Dance events/workshops, ceremonies en rituelen (afscheid, bruiloft)
Yoga events/workshops met name bij Yin Yoga workshops is het toepassen van akoestische klanken fijn om de verdieping in de houdingen te ondersteunen
Thuisconcerten voor een verjaardag of inwijding van je nieuwe huis, B&B, opening van je expositie of uitgave van je boek of gedichtenbundel.
Samen met een collega klanktherapeut geven we Droomtuin concerten voor dementerenden ouderen.
Sinds januari 2020 verzorg ik 1x per week een Sound Healing Concert bij Elaisa Energetic Wellness.

De juiste ‘toon’ en intentie

De juiste ‘toon’ (tune) vinden is wat we samen afstemmen, om jouw intentie, boodschap of verhaal met intuïtieve zang en een hartverwarmend klankbad weer te geven en te bekrachtigen.

Klankmeditatie

Tijdens een klankmeditatie lig je relaxt op een comfortabel matje, lekker warm toegedekt. Je sluit je ogen en laat je meevoeren op de helende klanken van Tibetaanse klankschalen, de heldere klank van een kristallen schaal (afgestemd op het hart), de kosmische klanken van de Chinese gong, de lieflijke klanken van de Sansula, de oerklanken van de sjamanentrom, en nog meer instrumenten.

De klanken dringen diep door in het lichaam, alsook in het energieveld (aura) om je heen. De geluidstrillingen, het ritme, de klanken en de ‘heart tuned sounds’ van de stem raken je innerlijke zelf (je ziel) en geven een gevoel van rust en innerlijke vrede. De ervaring van deze ‘innerlijke’ klankreis is voor iedereen uniek.

Tarief

Tarief voor een klankmeditatie concert is afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. Reken vanaf € 250,00 tot € 600,00 (excl. BTW) afhankelijk van tijdsduur, locatie, reisafstand, inhuren geluidstechnicus.

Neem gerust contact met me op via e -mail of bel me. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw ‘klank-omlijsting’.

I Am What I Am‘ by Pia Brand (Cover Oceanlab)