Sound Healing Events

Uit stilte ontluikt klank,
klank leid je naar je
innerlijke stilte…

Wat is mijn specialisme?

Muziek, zingen en klank is mijn passie en levensenergie. Het intuïtief zingen vanuit hart en ziel, begeleidt door harmonische akoestische klanken van Tibetaanse klankschalen, Chinese gong, Sjamanendrum, Koshi shimes en nog vele andere instrumenten, creëert een koesterend, hartverwarmend en helend klankbad. Waar mensen zich prettig voelen, kunnen ontspannen, het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Intuïtieve ‘klankstem’

De afgelopen jaren heb ik met name het klanken met de stem verdiept en ontwikkeld. Dat laat zich horen in verschillende klankstemmen, alsook een zielentaal (ook wel ‘light language’ genoemd) gesproken of gezongen in het moment. Iemand gaf aan: je zou jezelf een ‘stemmedium’ kunnen noemen. Dat zou kunnen, het ‘onzichtbare, voelbare op zielenniveau’ is niet in aardse woorden uit te drukken. Dat is een ‘weten’ vanuit mijn ervaring, waarheid.

Heart Tuned Sounds

Onder de naam van Heart Tuned Sounds geef ik Sound Healing concerten (klankbelevings- klank mediatie concerten) en klank workshops of draag bij aan:

Sound Healing of Dance events/workshops
Muzikale, meditatieve klankomlijsting bij ceremonies en rituelen

Yoga, Meditatie, Retraite events/workshops, bij een Yin Yoga workshops is het toepassen van akoestische klanken fijn om de verdieping in de houdingen te ondersteunen. Een meditatie met ‘klankbegeleiding’ of een klankconcert tijdens een retraite event.
Groep- of individueel Klankconcert@Home voor een verjaardag (cadeaubon) of inwijding van je nieuwe huis, B&B, opening expositie.
Teambuilding met een muzikaal, klankbelevings-intermezzo of een ‘klank/stilte moment tijdens een drukke of zwaarbeladen workshop dag of seminar.
Sinds januari 2020 verzorg ik bij Elaisa Energetic Wellness 3x per maand een klank ceremonie, live muziek tijdens een opgieting en de muzikale omlijsting tijdens de Temazcal Ceremonie (zweethut ritueel).

Sound Healing Meditation

Tijdens een Sound Healing Meditation (ook wel Sound Bath genoemd) lig je ontspannen op een comfortabel matje, lekker warm toegedekt. Je sluit je ogen en laat je meevoeren op de helende klanken van Tibetaanse klankschalen, de heldere klank van een kristallen schaal (afgestemd op het hart), de kosmische klanken van de Chinese gong, de lieflijke klanken van de Sansula, de oerklanken van de sjamanentrom, en nog meer etnische, muzikale, akoestische instrumenten.

De klanken dringen diep door in het lichaam via het energieveld (aura) om je heen. De geluidstrillingen, het ritme, de klanken en de ‘heart tuned sounds’ van de stem raken je innerlijke zelf (je ziel) en geven een gevoel van rust en innerlijke vrede. De ervaring van deze ‘innerlijke’ klankreis, een reis naar je binnenwereld, is voor iedereen uniek.

Tarief

Werkwijze ‘Heart Tuned Sounds’

Het liefst heb ik een persoonlijk gesprek om je wensen te bespreken. Ik kom graag bij je thuis, of we spreken ergens af. Samen zoeken we dan naar de juiste toon en intentie, zodat ik me volledig kan afstemmen.

Prijsindicatie

Elke bijdrage voor jouw event met Heart Tuned Sounds is uniek en de wensen weer anders. Een prijsindicatie kan ik geven, als ik weet wat mijn bijdrage zal zijn. Reken voor een klankconcert een bedrag vanaf Euro 350,00 (basis tarief) tot ca. Euro 700,00, inclusief BTW (voor particulieren) en exclusief BTW (voor bedrijven/instellingen) en reiskosten.

Tarief voor het geven van een Sound Healing Meditation op locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers en locatie. Tarieven/Voorwaarden. De volgende factoren bepalen het tarief:

  • Voorbereiding (gesprek eventueel op locatie)
  • Tijdsbesteding (organisatie en logistiek)
  • Locatie (afhankelijk van het aantal mensen en afmeting ruimte/zaal, is het nodig een professionele geluidsinstallatie/sound engineer te huren, alsook reiskosten Euro 0,25/km)

Neem gerust contact met me op via e -mail of bel me. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw ‘klank-omlijsting’.