Sound Healing Concerts bij Elaisa Energetic Wellness

De passie voor de wijsheid en schoonheid van vervlogen culturen van onder andere de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren inspireerden tot het ontstaan van Elaisa Energetic Wellness, unieke wellness, midden in de natuur.

Connect To Your Inner Nature – Elaisa Energetic Wellness

Sound Healing Concerten bij Elaisa

Dagelijks kan je genieten en je laten onderdompelen in diep ontspannen sferen van klank en kleur bij Elaisa van verschillende Sound Healing concerten in een magische ruimte, die de klanken op een bijzondere manier laten resoneren. In deze akoestische ruimte staan acht bijzondere zuilen versierd met rozen. Deze zuilen waarin verschillende kristallen in verwerkt zijn, laten de klanken op een bijzondere manier resoneren. Zelfs de vloer, een kristallen steentapijt, is uniek en draagt bij tot een niet te evenaren klankbeleving.

Wat doet Sound Healing?

Sound Healing is een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden. Bepaalde frequenties die vrijkomen bij het produceren van specifieke klanken, herinneren je cellen aan hun gebalanceerde staat van zijn. Klanken kunnen opgeslagen en niet verwerkte emoties vrijmaken. Dankzij een open houding kan je op die manier meer balans in jezelf toelaten via klank.

Pia Brand Heart Tuned Sounds neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.

¨Super blij en dankbaar dat ik op deze prachtige plek met geweldige collega’s mijn passie kan delen en bijdragen aan welzijn, beleving en zingeving met het geven van klank healing concerten, maar ook geïmproviseerde klanken tijdens een sauna opgieting en de Temazcal Ceremonie…. Elaisa Energetic Wellness… een bijzondere beleving!” – Pia

13.00 uur klankimprovisatie opgieting Rozenkwarts sauna
15.00 uur Klankhealing concert
17.30 uur Temazcal Ceremonie

Reserveren bij Elaisa

Naast het reserveren van een dag(deel) voor sauna en wellness, dien je het beleven van een Sound Healing concert vooraf te reserveren. Elaisa biedt ook Klankconcerten arrangementen aan.

Waar?

Elaisa Energetic Wellness
Nationaal Parklaan 7
3650 Dilsen-Stokkem (BE)
https://www.elaisawellness.com/

Let op! De Vilvertstraat is niet toegankelijk met de auto. Je dient altijd via de Boslaan (N75) – (coördinaten rotonde Boslaan: 51°00’57.8″N 5°41’17.3″E) te rijden om op de Nationaal Parklaan (aangeduid in het goud) te geraken.

Elaisa Energetic Wellness is eenvoudig te bereiken:

  • Via E314 (B) – A2 | E25 (NL en D)
  • Vanaf de luchthavens Brussel, Köln/Bonn, Düsseldorf, Einhoven en Maastricht.
 

Parking Elaisa

Elaisa Wellness is te bereiken via een elektrische shuttlebus die elke 10 minuten van en naar de wellness rijdt.

De auto kan je gratis parkeren op de parking van Terhills Cablepark.