Klankreis naar je innerlijke stilte 16 april Yogacentrum Landgraaf

Daar waar woorden ophouden, gaat muziek verder. En daar waar klanken ophouden, spreekt de stilte…

Muziek kan ons raken, emoties laten bewegen, het kan ons laten dansen en zingen of intens verstillen.

Klanken hebben de potentie om te helen en ons terug te brengen naar een staat van balans en vrede.


Heart Tuned Sounds en Josananda bundelen hun krachten en passie voor bezielde muziek, klank en meditatie. Een samenspel van helende klanken en lichttaal om elkaar en alle klankreizigers aanwezig, op te tillen, te inspireren, te verwonderen. De rust en de vrede van innerlijke stilte te ervaren in deze bijzondere tijd van uitersten.

Thuiskomen in JeZELF.

Aanmelden

Via een mailtje naar info@yogacentrumlandgraaf.nl

Yogacentrum landgraaf
Sun-Plein 47, 6373 LJ Landgraaf

Zondag 16 april van 14.00 – 16.00 uurJosananda (Jos Janssen) studeerde fluit en maakt muziek voor meditatie, yoga, healing, reiki en ontspanning. Bij het horen van zijn muziek, opent het hart zich voor acceptatie. Healing en berusting in innerlijke vrede manifesteren zich doorheen de hoge trilling die hij vanuit liefde-wijsheid in zijn muziek legt.

www.josananda.com

Heart Tuned Sounds (Pia Brand) geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensen diep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelfhelende vermogens.

www.piabrand.nl