Klankbelevingsconcert ‘De Kracht van Klank en Stilte’ * 15/4, 20/5, 17/6, 15/7

Klankbelevingsconcert met
Pia Brand Heart Tuned Sounds

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties en je hart. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk, hyper of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je.

“Ben je nieuwsgierig, voel je welkom. Je hoeft alleen maar te liggen, te ontspannen, je over te geven en mee te laten drijven op de golven van klank en ritme.” – Pia

Graag wil Pia mensen in de regio Maastricht en omstreken kennis laten maken met de kracht van klank en stilte. Het Leopoldskerkje, een inspiratie- en ontmoetingsplek in Meerssen, is voor een klankkunstenaar een geweldig podium vanwege de akoestiek, dicht bij huis en dicht bij de mensen.

Innerlijke klankbelevingsreis

Pia neemt je mee op een innerlijke klankbelevingsreis met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, drum en haar hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klank bad dat zij creëert afgestemd op de groep aanwezig.

Waar?

Leopoldskerkje, Gansbaan 7, Meerssen

Deze prachtige en stralende ruimte die uitnodigt tot verstilling, is van oorsprong een Hervormde Kerk, gebouwd in 1836, en nu zodanig verbouwd en ingericht, dat het een perfecte locatie is voor diverse bijeenkomsten en initiatieven.
www.hetleopoldskerkje.nl/

Voor wie?

Alle klank- en meditatie liefhebbers, alsook mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven. Klankliefhebbers, neem vooral iemand mee, die nog nooit een klankconcert heeft ervaren. Wij gunnen iedereen deze beleving… terug naar de ‘stilte’ in jezelf.

Wanneer?

Elke derde woensdag van de maand: 18/3, 15/4, 20/5, 17/6, 15/7

Van 19.00 tot 21.00 uur

Inloop vanaf 19.00 uur. Klankbelevingsconcert begint om 19.15 uur!

Aanmelden/reserveren

Graag per mail aan: pia.brand61@gmail.com

LET OP: Er zijn een beperkt aantal lig-/zitplaatsen. Als je je hebt aangemeld, gaan we ervan uit dat je komt. Mocht er toch onverhoopt ‘iets’ tussenkomen, laat het Pia zo snel mogelijk weten.

Bijdrage: Euro 15,00 p.p.

In de laatste week voor het concert ontvangen jullie nog een mail met details over de wijze van betaling.

Handig om te weten

Het is een klankligconcert, draag warme, loszittende kleding en neem een comfortabel ligmatje, een (meditatie)kussen en (fleece)dekentje mee om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Een tuinstoelkussen of dikke deken is een aanrader om eventueel op je (dunne) yogamatje te leggen. Er zijn ook stoelen beschikbaar voor degene die liever wil zitten in plaats van liggen.

Na het concert is er thee en water.


www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSinger
www.linkedin.com/in/pia-brand-heart-tuned-sounds