Het Licht/ligt in Jezelf * 22 maart

‘Telkens weer zijn we verwonderd hoe we geleid worden, de boodschappen die we doorkrijgen, de liefde en ‘het licht’ dat we mogen ontvangen… het wordt steeds stiller in ons, de verbinding met onszelf steeds krachtiger. Het gevoel van ‘gedragen worden’ steeds natuurlijker, onze overgave in ‘dat wat is’ steeds vertrouwder. Dit gunnen we iedereen.’ – Pia, Jacqueline en Susanne

Zondag 22 maart 2020 zijn we klaar om samen met onze gidsen en jullie gidsen een veld van licht en liefde te creëren, je te verbinden met jezelf.

Het Licht/ligt in Jezelf

Zit je gevoelsmatig op een dood spoor en weet je, ergens diep van binnen, dat er meer moet zijn dan wat de buitenwereld je biedt, ga dan samen met ons op reis naar die mooie binnenwereld van jou.

Laat je meevoeren op intuïtieve klanken, een meditatie, heling, dat ‘Wat Is’ in het moment. Laat je aanraken door de prachtige en weldadige lichtenergie en voel je gekoesterd en gedragen… Voel en vindt het Licht in jezelf.

Vervolg…

Wij, Pia, Susanne en Jacqueline, hadden eind 2017 een ‘beeld’ dat we samen op het podium stonden voor een zaal met mensen. Onze eerste co-creatie, waarbij we onze unieke gaven bundelden, vond plaats in maart 2019 met de twee events ‘Wakker worden naar/in OnsZelf in klank, woord en licht’ en in september ‘Wakker worden naar/in je Oerkracht’.  In maart 2020, een klanklicht-belevenis, een verdieping, een verbinding met ons Licht, waarin wij wederom in volledige overgave erop vertrouwen dat onze gezegende, helende klanken, ons lichtwerk en verhelderende boodschappen, jouw hart openen en verbinden met jezelf.

Voor wie?

Ben je op zoek naar die verbinding met jezelf, of wil je een bijzondere ervaring beleven, voel je welkom bij deze groeps- en klanklicht-belevenis.

Waar?

Stichting De Witte Boog
Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX Maastricht

Wanneer?

Zondag 22 maart van 14.00 tot 15.30 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 13.45 uur; we starten stipt om 14.00 uur
Vanaf 15.30 tot 16.00 uur koffie/thee met versnapering

Parkeren

Gratis parkeermogelijkheid in de straat, behalve voor de school gelegen naast de Witte Boog (Let op de parkeerborden).

Aanmelden/reserveren per mail

Pia Brand * pia.brand61@gmail.com

Susanne Hocks * suszen.by.suzan@gmail.com

Na aanmelding per mail en als de bijdrage van € 35,00 p.p. op onderstaande rekening staat, is je zitplaats gereserveerd, inclusief thee/koffie en water.

Rekeningnummer NL81 RBRB0969334028 t.n.v. Hocks-Senden S.M.M. te Bocholtz met vermelding van je voor- en achternaam en naam event.

Let op!
Afmelden: restitutie 100% 14 dagen voor datum, 50% 7 dagen voor datum, daarna geen restitutie meer. Overdracht van je gereserveerde zitplaats mag altijd, mits je dat per mail doorgeeft met vermelding van de naam van degene die je plaats overneemt.

Even voorstellen

IK BEN Jacqueline

Na jaren in dienstverlenende beroepen te hebben gewerkt, startte ik in 2010 met Praktijk Senses.

Ik mag voorzien in de behoefte van een hulpvraag als mensen vastlopen op fysieke, mentale, emotionele en aardse zaken. Door middel van inzichten, handreikingen, duidingen van blokkades en het weer laten stromen van energie, komen er veranderingen op gang.

Door weer bij jezelf te komen, kun je jouw eigen unieke pad bewandelen. Dit prachtige werk mag ik samen met mijn vijf gidsen, de engelen en eventueel jouw geestelijke familie van de Bron uitvoeren.

Jacqueline Oberndorff, Praktijk Senses * sensesvoetreflex@gmail.com * 06 31190175

www.facebook.com/Praktijk-Senses-Jacqueline

IK BEN Pia

Muziek en klank is universeel, verbindend en helend, mijn passie en sinds 2012 mijn levenswerk. Mijn missie, harten openen met liefdevolle, harmoniserende klanken en intuïtieve zang, mensen verbinden met hun eigen essentie en met elkaar…. om uiteindelijk het ‘hartvuur’, de levensenergie aan te wakkeren zodat je op eigen kracht jouw waarheid durft te gaan leven.

Klank ‘doet iets’ met je. En op de juiste manier toegepast, kunnen geluidstrillingen en klanken ontspanning geven, het zelfhelend vermogen aanwakkeren, helend zijn op fysiek, geestelijk en zielsniveau. Ik creëer met akoestische instrumenten, zoals o.a. Tibetaanse klankschalen, gong, drum en intuïtieve zang, een liefdevol, hartverwarmend en harmoniserend klankbad. Een unieke ervaring voor iedereen.

Pia Brand, Heart Tuned Sounds * pia.brand61@gmail.com * 06 41844046

www.piabrand.nl

www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSinger
www.linkedin.com/in/pia-brand-heart-tuned-sounds/

IK BEN Susanne

Omdat mijn werk in het bedrijfsleven mij geen voldoening meer bracht, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de werking van het zesde zintuig. Waarom is dit in onze westerse wereld een ondergeschoven kindje? Zijn wij bang voor onze intuïtie en wat ze ons laat zien?

Een jarenlange zoektocht waarin opleidingen in energetisch werk, familieopstellingen en bewustwordingscursussen veelvuldig aan bod kwamen, heeft erin geresulteerd dat ik volop vertrouw op mijn intuïtie en de universele (of zo u wil, de goddelijke) energie. Voor mij wordt dit visueel weergegeven door het Christuslicht dat vanuit het Heilig Hart de wereld in stroomt. Dat mag voor iedereen anders zijn of anders heten. Kernpunt is dat wij allemaal één zijn in Licht en Liefde.

Om deze gedachte uit te dragen en omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ben ik onlangs gestart met SusZen Praktijk voor energetisch werk, ontspanning en bewustwording.

Susanne Hocks, Praktijk SusZen * suszen.by.suzan@gmail.com * 06 11008167
www.facebook.com/susanne.hocks
www.suszen.nl/