De echo van het Goddelijke – klankbelevingsconcert 17 juni @ Horn

Als wegen zich kruisen en er IS een ‘weten’ en een zielsverwantschap tijdens deze ontmoeting, biedt zich een kans om te grijpen.

Samen een magisch klankbad creëren vanuit een bezielde passie voor de magie van klank.

Klankkunstenaar Pia Brand Heart Tuned Sounds en Klanksmid Jesse Blauwhof Andromeda Gongs creëren op zaterdag 17 juni een hartverwarmend en bezielend klankbelevingsconcert met de intentie elkaar en alle klankreizigers aanwezig, op te tillen en te begeleiden naar innerlijke stilte.

Vanuit de stilte vind je je verbinding met het goddelijke in jezelf. Een her-innering van ons oorspronkelijk OERbewustZIJN, waarbij ‘samen zijn’ in klank, ritme en licht taal een natuurlijke wegwijzer is.

De echo van het goddelijke

Een klank co-creatie dat zich ontvouwt in het moment tot een flow van zachte liefdevolle, alsook krachtige klankgolven, oer ritmes en licht taal, samen drijvend op de (klank)golven in een oceaan van bewustzijn.

Een samensmelting van elkaars passie als ‘puur instrument’, een brug zijn tussen ‘boven en beneden, binnen en buiten’ naar de wereld van geestelijke ervaring. In verbinding met iedereen aanwezig, alsook onze ‘spirit family’, zijn we elkaars klankbord en bundelen we krachten van verbinding en intentie.

Een kans de echo van het goddelijke te laten weerkaatsen in diepere lagen van ons bewustzijn.

Wij laten ons verrassen! Verbinden en drijven jullie mee op de golven van oerklanken, ritme, liefde en licht?

Pia & Jesse

Aanmelden & Tickets

Tickets bestellen via Hipsy Evenementen
Bijdrage is Euro 27,50

Waar en Wanneer

Beatrix Zaal, Bergerweg 23, 6085 AS Horn

Zaterdag 17 maart van 19.30 tot 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur

Jesse Blauwhof Andromeda Gongs smeedt handgemaakte klankinstrumenten, gongs en klankschalen, waarbij de kracht van intentie centraal staat. Door meditatie en concentratie zoekt hij naar zielskwaliteiten, energieën of geestelijke wezens die hij in vrije samenwerking verbindt met het instrument. De klanken van deze instrumenten vormen een brug naar de geestelijke wereld, als een klankbord dat de echo van het goddelijke in ons weerkaatst in diepere lagen van ons bewustzijn. https://nl.andromedagongs.com/

Pia Brand Heart Tuned Sounds geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en licht taal mensen diep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze magische binnenwereld en zelf helende vermogens. Thuiskomen in en bij jeZelf. www.piabrand.nl