AuraTouch & Reiki healing

Hart in kiem detail - versie 2
Art: Hart in kiem – Pia Brand

Energetisch healen is het helen (in balans brengen) van het energieveld (aura) dat elk mens en dier om zich heen heeft. Daar valt onder het helen van de onafhankelijke chakra’s (energiewielen), het verwijderen van negatieve energieën en het terughalen van verloren zielendelen.

Elke blokkade (‘vastzittende’ energie) en zelfs een blokkade die nog aan het ontstaan is in de vorm van gedachten, emoties en leefpatronen heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra’s zijn in of uit balans.

AuraTouch Energetisch Aura- Chakra healing is een prachtige healing die alle energetische aspecten van de mens in kaart brengt en heelt.

Reiki is een oorspronkelijk Japanse helingswijze door middel van handoplegging en het ‘sturen’ van energie.

 

Voordelen van een healing

Het ‘geven van een healing’ biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

In de praktijk onderga je een healing:

  • als je weet en voelt dat het je verder brengt op je innerlijke reis
  • als je actief wil werken aan de healing van je emotionele, mentale of fysieke staat van zijn
  • als ondersteuning om te helen en te helpen op fysiek gebied en directe verlichting bij pijn
  • om de negatieve effecten van reguliere therapieën bij zwaardere aandoeningen te verlichten

 

Werkwijze en behandelplan

Ieder mens is anders en uniek. Zo is ook elke healing die ik geef anders, afgestemd op jouw hulpvraag en behoeftes. In het eerste gesprek (intakegesprek) maken we kennis met elkaar. Verkennen we de hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen. Na 3 à 4 sessies evalueren en bepalen we samen ‘hoe verder’.

 

Op eigen kracht

Het is aan jou en jouw keuze hoe ver je samen met mij op pad wil gaan. Ik wijs je de weg en reik je ‘tools’ aan. Mijn motto en uitgangspunt bij de healing sessies is dat je uiteindelijk zelf op eigen kracht verder kunt op je pad. Jij weet namelijk zelf heel goed wat het beste voor je is en waar de knelpunten liggen. Er is moed nodig om de ‘innerlijke reis’ te maken, je kwetsbaar op te stellen, de verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en te vertrouwen op je eigen, innerlijke kracht en meesterschap. De healing sessies helpen je de moed en de kracht te vinden.

Namasté

Neem gerust contact met me op via e-mail of bel me voor een afspraak of meer informatie.
Samen bespreken we of ik iets voor je kan betekenen.

Tarief voor een (klank) healing sessie vanaf 1 januari tot eind 2019: € 50,00*. Bij een traject van minimaal 4 klanksessies is de prijs € 45,00.

* Waardebepaling achteraf: je bepaalt zelf achteraf per keer,
of je de sessie meer waard vond.