Categorieën
Bewustzijn People Person

Heb het leven lief…

Voor mij is ‘het leven’ het grootste geschenk dat ik heb ontvangen op deze planeet, Moeder Aarde, heb ontvangen. Ik koester het leven elke dag, alsook mijn levenservaringen tot nu toe opgedaan.

Nu eindelijk de rust kan ‘indalen’ in mijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam op mijn nieuwe, geweldige woonplek, voel ik de pijnzenuwbanen, ook wel Tension Myositis of MindBody Syndroom genoemd, overal in mijn lichaam. Vanaf mijn voeten tot aan mijn hoofd, in spieren, gewrichten en pezen.

De ‘trigger’ die de pijn heeft laten toenemen, was een valpartij toen ik in de nacht een deur in het donker wilde openmaken. Ik dacht dat ik al bij de deur was, maar dat had ik verkeerd ingeschat. Ik raakte uit balans en voordat ik het besefte lag ik met een knal op de grond.

Wonderbaarlijk heb ik mezelf weten ‘op te vangen’ en ‘het lichaam tot rust te sussen’ door een rustige ademhaling en niet in paniek te raken. De reactie op de val was duidelijk voelbaar in mijn lichaam. Ik viel bijna van mijn stokje. Een gekneusde rechterduim, een blauwe plek op mijn linkerheup en een pijnlijke linkerarm was zichtbaar en voelbaar na de val. Meer pijnlijke plekken ontstonden in de afgelopen weken. Toch ‘weet’ ik dat ook ‘dit’ weer kan genezen en helen. Daar ben ik nu mee bezig.

Ik kan me herinneren, dat ik dit al een keer eerder in mijn leven heb ervaren. Dat ik dacht dat ik het fybromyalgie syndroom had. En ik heb naar alle waarschijnlijkheid een methode gevonden om het BodyMind Syndroom te behandelen. Ik heb geen gebroken sleutelbeen, schouder of levensbedreigende ziekte onder de leden. Nee, het zit ook niet tussen de twee oren. Het zit in de hersenen. Ik hou jullie hiervan op de hoogte. Mocht het baten, of niet baten.

Bewustwording van het onbewuste

Na een zeer stressvolle en hectische periode van jaren met heftige levenservaringen, heeft de Corona hoax met alle ‘maatregelen’ mij nog bewuster laten zien en voelen, hoe Body & Mind verbonden is met elkaar, elkaar beïnvloedt. Het bewust worden van onbewuste ‘angst, stress en trigger’ patronen, helpen je te ontdekken wie je werkelijk bent en in het geval van chronische pijn, deze te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. ‘Corona’ en de redenen van mijn besluit voor mezelf te kiezen en mijn eigen weg te gaan, hebben mij volledig in mijn kracht gezet.

Het spel van ontwikkeling

NU beschouw ik de wereld, mezelf, de aarde, de kosmos en Al Wat Is vanuit rust en vrede in mijn hart. Het dramaspel is voor mij ‘het spel van ontwikkeling’, een spel van bewustwording om je te ontwikkelen tot een ware meester, schepper van je eigen leven. De uitdagingen in het leven zie ik nu als ‘kansen om te grijpen’. Door kansen te grijpen in overgave en vertrouwen, ontwikkel je je innerlijke krachten, wijsheid en leer je volledig te vertrouwen op je innerlijke stem, je innerlijke kompas. Groei je naar waarachtig meesterschap, zelfrealisatie in verbinding met ‘hetZELF’.

Zelf werk ik al met een mooie methodiek om emotionele, onbewuste ervaringen, in het licht te zetten, te transformeren, los te laten, vrij te geven. Nu is het aan de tijd om werkelijk tot op de bodem van de put, de modderige bron te zuiveren in overeenstemming met mijn Spirit Family, zodat deze bron van almacht weer kristalhelder kan stromen.

Heb het leven lief… ook al is het leven hartverscheurend.

Hoe uniek zijn wij als bezield mens, hoe briljant is de intelligentie van het lichaam, hoe wonderbaarlijk en waarachtig is de stroom van de levensenergie, de Godsvonk, het hartvuur in onszelf en in Al Wat IS.

Dankbaar ben ik voor de hartverscheurende levensgebeurtenissen, de madness, want juist die hebben mij laten ervaren hoe krachtig de mens is, de ziel is, als je de moed vindt, je hart te volgen, je passie te leven, je waarheid te spreken, kansen te grijpen, het leven te leven en te laten leven!

Nog even dit… naar aanleiding van alle lieve reacties.

Ik ontvang alle lieve wensen in mijn hart. Maar weet dat ik me nog nooit in mijn leven zo goed heb gevoeld. Zo in mijn kracht voel. Lees de tekst/blog vanuit rust in je hart. Ik ben niet zielig, voel me niet alleen, deel mijn ervaring met dat wij, de mensheid enorme krachten in ons hebben. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wonderbaarlijk is. Maar alleen als we daarin durven te geloven. En dat wat ons medegedeeld wordt door wie dan ook, wellicht niet de oorzaak is van de chronische pijn. Ik ben geen dokter, specialist, of wat dan ook. En toch is er een ‘weten’ dat wijzelf ‘oude programma’s’ in ons onderbewustzijn, kunnen resetten, herprogrammeren via ons bewustzijn in verbinding met ons brein.

Dus nogmaals, voel en lees tussen de woorden door. Voel de kracht in de woorden en niet de ‘pijn’… dat is niet mijn intentie met dit bericht en deze blog. Ik hou van jullie… we zijn elkaars spiegel, we zijn elkaars meester en leerling. Niet meer en niet minder. AHO