Categorieën
Bewustzijn People

Er is meer tussen hemel en aarde…

In deze bijzondere tijd van uitersten, ook wel ‘de Eindtijd’ genoemd, wordt ‘het Spel’ gespeeld steeds ‘intelligenter’ en subtieler. Ondanks de vele prachtige, spirituele ervaringen die ik al mocht beleven, het innerlijke werk gedaan, is het, zeker nu en in toenemende mate, van essentieel belang, naar je ‘eigen’ innerlijke stem te (blijven) luisteren. Ik was er bijna weer ‘ingetuind’ en mocht op die manier een diepgeworteld patroon ont-dekken, dat blijkbaar een ‘poort naar binnen’ is voor ongewenste bezoekers om ‘in te haken’. Er is meer tussen hemel en aarde…

De afleidingen, je innerlijk werk te doen, naar binnen te gaan, lijken niet alleen grootser te worden, maar ook ‘intelligenter’, met name op emotioneel en mentaal level. Ook het fysieke, nauw verbonden met het emotionele en mentale level, wordt bespeeld. Ondanks alle zielenpijn verwerkt, lijkt het opeens, net als in het spelen van Ganzenbord, dat je ‘in de put’ terecht komt of ‘in slaap valt’ en weer terug naar het eerste veld moet om opnieuw te beginnen. Ergens is er ‘het weten’ dat we dit spel niet meer hoeven te spelen, en zijn we in essentie al vrij van karma of ‘wat dan ook’.

En toch word ik nog steeds, opeens ‘out of the blue’ overweldigd door ‘een emotie, een negatieve gedachte’, dat ik naderhand opmerkelijk vind. Als ik dan bewust ‘afstand neem’ en de situatie onder de loep leg, heb ik het gevoel dat ‘iets’ anders verweven was in de emotie of gedachte. Ergens is er dat ‘weten’ dat het niet klopt. In het moment denk je… och ja, iets ‘collectiefs’ of ‘ik word weer eens getest’… whatever. Je twijfelt nog een tijdje om uiteindelijk bewust te worden, dat hier ‘iets’ anders in het spel is. Soms ‘weet’ ik meteen dat het niet van mij is, dat het ‘iets’ anders betreft en dat spreek ik dan ook duidelijk uit! Dan is er meteen ‘rust’ en lost de emotie of negatieve gedacht als het ware op.

Ergens is er dat ‘weten’ dat het niet klopt… dat hier ‘iets’ anders in het spel is.

Het zijn mijn ervaringen en belevingen, maar wellicht dat je herkent wat ik bedoel, omdat het zo subtiel is en woorden ontbreken dit nader toe te lichten. Het spreekwoord ‘een gewaarschuwd mens telt voor twee’ is wellicht van toepassing, zonder in angst te schieten. Dat is niet nodig… bewust worden van… is het devies.

Blijf alert in deze tijd van uitersten en bij twijfel, ga altijd te rade bij jezelf in samenwerking met je spirit family, kijk je ‘schaduwkanten’ in de ogen en geef ze ‘vrij’. Luister naar je innerlijke stem, je hart, je ziel, je waarheid op jouw manier. Jouw authenticiteit, je zogenaamde ‘imperfectie’ is wie je werkelijk bent.

I AM… the perfect imperfection of being ThySelf.