Categorieën
Self Care Update Sound healing

3/2022 Self Care Update: Wat is de macht van onmacht?

Lieve Sound liefhebbers,

We are the creators of our own life! Dat IS voor mij het thema van bewustwording op dit moment. Dat is wat deze bijzondere tijd van uitersten ons cadeau geeft. De tijd van leunen op en/of projecteren naar anderen, de drama rollen spelen in het spel, dader/aanklager, slachtoffer en redder… is voorbij.

Tenminste wat mij betreft. De wereld spiegelt wat er werkelijk aan de hand is. Dit spel van macht en onmacht kunnen we samen keren. Door onze ‘eigen macht’ toe te laten. Macht niet in de zin van onderdrukking of je beter voelen dan een ander. Nee, jouw unieke kracht, jouw grootsheid, eigen wijsheid en talenten toelaten, ont-dekken en ont-wikkelen en delen in deze wereld.

Het feit dat we ‘denken’ geen macht te hebben, de onmacht, is een illusie. Het is maar hoe je het bekijkt, vanuit welk perspectief. Dat wat ons is ‘opgelegd’, afhankelijkheid, je stelt niks voor, wij regelen (denken) wel voor je. We hebben onze macht, door afleidingen, misleidingen, weggegeven.

NU is het aan de tijd dat we onze verantwoordelijkheid
op onze schouders durven nemen, onze macht weer toe-eigenen. Maar dan op de manier zoals het bedoeld is, vanuit het Groter Geheel. Voor het hoogste goed voor jezelf, de medemens, Moeder Aarde en haar rijkdommen, het Universum, de Bron, Al Wat IS.

Het feit dat we ‘denken’ geen macht te hebben, de onmacht, is een illusie.

We hebben elkaar nodig, in verbinding, zijnde een druppel in de oceaan van liefde, licht, harmonie, vreugde. Samen sta je sterk. Als eenieder zijn talent, zijn zielenmissie, passie… geef het jouw woord, ont-dekt en ont-wikkelt, kunnen we samen die oceaan creëren. Waar iedereen zich als een vis in het water voelt. Op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Op die manier is ELKE druppel even belangrijk.

Heart Tuned Sounds Agenda

Klankbelevingsconcert en Energetic Dance Tribe 23 april in Aen de Wan in Maastricht

Pia Brand leidt de dansers in met haar klanken om met een goede vibe de dans in te gaan. In Energetic dance draait het voor DJ Bravon allemaal om de eindeloze dans die in het moment ontstaat, afgestemd op de dansers. Een muzikale dansreis met een zachte eindeloze flow tot een intense vurige ritmedans.
Meer informatie en aanmelden…

Klank&Klink Singing Circle 18 mei en 23 juli in Het Leopoldskerkje in Meerssen

Margit van ‘In Liefde verbonden’ en Pia, Sound Healer en klankkunstenaar, nodigen jullie uit samen te mediteren met klank en voice-toning (klankzang) voor Moeder Aarde, voor onszelf en ‘in liefde verbonden’ om elkaar een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd van uitersten.

Meer informatie en aanmelden…

In de Sound Healing Events Agenda vind je een overzicht van alle publieke Events en Co-Creaties van Heart Tuned Sounds, inclusief de klankdagen bij Elaisa Energetic Wellness.

SELF CARE TIP * GUN JEZELF EEN RETRAITE

‘Music can help harmonize chakras’ licht toe welk muziek genre je zou kunnen luisteren voor het harmoniseren van de Chakra’s. Vergeet niet, als je gaat experimenteren, je intentie mee te nemen voordat je ermee aan de slag gaat. Gebruik de formule die Sound Healers gebruiken. Remember… we zijn allemaal Sound Healers.

Vibratie + Intentie = Heling.

Tijdens de Singing Cirle op woensdag 19 mei in Het Leopoldskerkje in Meerssen gaan we wederom de AH klank klinken voor onszelf, de medemens en Moeder Aarde. Maar we gaan dan ook ’tonen’ met verschillende klinkers op de chakra’s, beginnend bij het Basischakra, Heiligbeenchakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra, Keelchakra, Derde Oog Chakra en het Kruinchakra en weer terug naar het Basischakra.

Jonathan Goldman, pionier op het gebied van Sound Healing, biedt gratis The 7 Minute Chakra Tune Up Free MP3 Download aan te leren klinken op de chakra’s. Ook te vinden op YouTube 7 Minute Chakra Tune Up.

Mocht je willen meedoen met de Singing Circle op woensdag 18 mei, kun je met deze MP3 vooraf al ‘oefenen’. Of zelf thuis aan de slag gaan.

Er is geen goed of fout, het is aan jou zelf om te voelen en te ervaren wat het klinken op de chakra’s met je doet. Het lijkt me een geweldige ervaring dit samen met een groep te doen. Tijdens de Sound Healing opleiding was het tonen met klinkers op verschillende tonen een onderdeel van de Module Voice.

Music can change the world because it can change people – Bono