WAKKER WORDEN NAAR/IN ONSZELF IN KLANK, WOORD EN LICHT 14 & 24 MAART

Het wordt tijd dat we wakker worden naar/in OnsZelf. Zolang wij onze harten gesloten houden uit angst of onmacht en ons niet kwetsbaar durven op te stellen, blijft de tolerantie en het begrip voor OnsZelf en elkaar helaas op een laag pitje staan. Het gevoel van EENHEID, Een met de Bron, is dan ver te zoeken… Welke betekenis geef jij dan aan ‘heb je naaste lief zoals jezelf’. Zit daar dan de grote pijn… dat we OnsZelf niet lief hebben? Dat de pijn heel groot is en de eigenwaarde heel klein? Of misschien ben je wel tevreden met gewoon de Gulden Middenweg…

Het wordt tijd dat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en niet ‘zoals het hoort’. ‘Eén voor Allen, Allen voor Eén’, zonder afscheiding door hekken, religie, ras, intellect, bezit, geld en macht!

Herkenning en erkenning van wie je werkelijk bent. Jouw Oorsprong van Bewustzijn, jouw eigen waarheid.

Wij, Pia, Susanne en Jacqueline, hadden vorig jaar een ‘beeld’ dat we samen op het podium stonden voor een zaal met mensen. Nu, ongeveer een jaar later, zijn we zover, alsook onze gidsen die ons regelmatig samen brachten. Het is tijd om onze unieke gaven te bundelen in een bijzondere ervaring, waarin wij in volledige overgave erop vertrouwen dat onze gezegende, helende klanken, ons lichtwerk en verhelderende boodschappen, jouw hart openen.

Voor wie?

Voor iedereen die zich geroepen voelt om hierbij aanwezig te zijn. Dat is een gevoel, een weten diep in jeZelf. Of gewoon als je zin hebt in een heerlijk en gezellig avondje uit.

Waar?

Stichting De Witte Boog, Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX Maastricht
In de Zonnezaal, rolstoeltoegankelijk (begane grond)

Wanneer?

Donderdag 14 maart van 19.45 tot 21.45 uur met een korte pauze tussendoor
Inloop vanaf 19.30 uur; we starten stipt om 19.45 uur

Zondag 24 maart van 14.45 tot 16.45 uur met een korte pauze tussendoor
Inloop vanaf 14.30 uur; we starten stipt om 14.45 uur

Parkeren

Gratis parkeren mogelijk op eigen parkeerplaatsen voor het gebouw van de Stichting of langs de straat. Over het bruggetje aan de andere kant van het kanaal is ‘zone betaald parkeren’ € 1,50 per uur.

 

Aanmelden/reserveren per mail

Pia Brand * pia.brand61@gmail.com

Susanne Hocks * suszen.by.suzan@gmail.com

Na aanmelding per mail en als de bijdrage van € 25,00 p.p. op onderstaande rekening staat, is je zitplaats gereserveerd, inclusief thee/koffie en water.

Rekeningnummer NL81 RBRB0969334028 t.n.v. Hocks-Senden S.M.M. te Bocholtz met vermelding van je voor- en achternaam en DATUM event.

Let op!
Afmelden: restitutie 100% 14 dagen voor datum, 50% 7 dagen voor datum, daarna geen restitutie meer. Overdracht van je gereserveerde zitplaats mag altijd, mits je dat per mail doorgeeft met vermelding van de naam van degene die je plaats overneemt.

 

Even voorstellen

IK BEN Jacqueline

Na jaren in dienstverlenende beroepen te hebben gewerkt, startte ik in 2010 met Praktijk Senses.

Ik mag voorzien in de behoefte van een hulpvraag als mensen vastlopen op fysieke, mentale, emotionele en aardse zaken. Door middel van inzichten, handreikingen, duidingen van blokkades en het weer laten stromen van energie, komen er veranderingen op gang.

Door weer bij jezelf te komen, kun je jouw eigen unieke pad bewandelen. Dit prachtige werk mag ik samen met mijn vijf gidsen, de engelen en eventueel jouw geestelijke familie van de Bron uitvoeren.

Jacqueline Oberndorff, Praktijk Senses * sensesvoetreflex@gmail.com * 06 31190175

www.facebook.com/Praktijk-Senses-Jacqueline

 

IK BEN Pia

Muziek en klank is universeel, verbindend en helend, mijn passie en sinds 2012 mijn levenswerk. Mijn missie, harten openen met liefdevolle, harmoniserende klanken en intuïtieve zang, mensen verbinden met hun eigen essentie en met elkaar…. om uiteindelijk het ‘hartvuur’, de levensenergie aan te wakkeren zodat je op eigen kracht jouw waarheid durft te gaan leven.

Klank ‘doet iets’ met je. En op de juiste manier toegepast, kunnen geluidstrillingen en klanken ontspanning geven, het zelfhelend vermogen aanwakkeren, helend zijn op fysiek, geestelijk en zielsniveau. Ik creëer met akoestische instrumenten, zoals o.a. Tibetaanse klankschalen, gong, drum en intuïtieve zang, een liefdevol, hartverwarmend en harmoniserend klankbad. Een unieke ervaring voor iedereen.

Pia Brand, Heart Tuned Sounds * pia.brand61@gmail.com * 06 41844046

www.piabrand.nl

www.facebook.com/PiaBrand.HeartTunedSinger
www.facebook.com/DurfTeLeven

 

IK BEN Susanne

Omdat mijn werk in het bedrijfsleven mij geen voldoening meer bracht, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de werking van het zesde zintuig. Waarom is dit in onze westerse wereld een ondergeschoven kindje? Zijn wij bang voor onze intuïtie en wat ze ons laat zien?

Een jarenlange zoektocht waarin opleidingen in energetisch werk, familieopstellingen en bewustwordingscursussen veelvuldig aan bod kwamen, heeft erin geresulteerd dat ik volop vertrouw op mijn intuïtie en de universele (of zo u wil, de goddelijke) energie. Voor mij wordt dit visueel weergegeven door het Christuslicht dat vanuit het Heilig Hart de wereld in stroomt. Dat mag voor iedereen anders zijn of anders heten. Kernpunt is dat wij allemaal één zijn in Licht en Liefde.

Om deze gedachte uit te dragen en omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ben ik onlangs gestart met SusZen Praktijk voor energetisch werk, ontspanning en bewustwording.

Susanne Hocks, Praktijk SusZen * suszen.by.suzan@gmail.com * 06 11008167
www.facebook.com/susanne.hocks