BIODANZA BEWUST VAN JE OORSPRONG 7-9 december

Biodanza en Engelenwerk

Als je leert in alle eenvoud de stilte van je hart binnen te gaan, kun je iets gaan begrijpen van wat zich in dat zichtbare en onzichtbare universum bevindt: de hartslag van medeleven en harmonie. Je wordt je bewust van andere schepsels, mensen, de natuur, dieren en planten…

Met compassie in je hart overschrijdt je grenzen van het gewone weten, sta je het dichtst bij Engelen. De weg hiernaartoe is om die bron in jezelf te leren kennen, waardoor ‘Christusbewustzijn’ kan ontstaan.

Wanneer je het Goddelijke in jezelf en in de kosmos hebt ervaren, dan zijn Engelen niet ver meer! Een kijkje in de hemel, terwijl je nog hier op aarde woont. Pas als je jezelf beter kent, kun je meer begrip krijgen voor deze aspecten van het universum.

Engelen hebben te maken met de ziel der dingen, eigenschappen die de ziel kenbaar maakt. Dienen is waarom Engelen bestaan. Werkelijk dienen ligt besloten in de erkenning van onderlinge verbondenheid van het leven.

Workshops

Levend met een open geest, kom je in harmonie met hogere sferen, zul je schoonheid zien in alle elementen, ontstaat de drang iets creatiefs of kunstzinnigs te scheppen. De natuur laat ons die schoonheid ter inspiratie zien. In de workshops ‘Biodanza en Engelenwerk’ zullen we iets van de weg hierheen gaan ervaren. Misschien kan deze manier van kijken in je dagelijks leven behulpzaam zijn.

Facilitatoren

Mai en Ferdi

Biodanza met Mai Lan en Ferdi

Beiden hebben van jongs af aan vertrouwen in het leven, tonen betrokkenheid en zachtmoedigheid met hun medemens en Al wat Is en willen hiermee een bijdrage leveren aan het kosmisch plan.

Maartje


Muzikale omlijsting
met stem en klank
Maartje en Pia

Maartje Lindhout – ‘Engelen kun je beter voelen als het stil wordt in jezelf. Reizend op klanken van wereld- instrumenten keer je met je aandacht naar binnen voor een ontmoeting met jezelf’.

Pia Brand – ‘Voor mij is stem, muziek en klank universeel, verbindend en helend; het verwarmt het hart, heelt en brengt ons naar (oer)bewustzijn. Een gevoel van thuiskomen op een zachte, liefdevolle en natuurlijke manier’.

Kosten

Workshops en concerten € 135,- Vroege vogels die zich aanmelden voor 15
oktober betalen € 125,-Aanbetaling bij inschrijving € 60,- (geen restitutie,
wel overdraagbaar).

Overnachting € 42,50 pp/pn, incl. ontbijt op zondag en € 12,50 voor avondmaaltijd op zaterdag.

Op zaterdag en zondag stellen we als lunch een verrassende potluck samen uit alle lekkers wat eenieder meebrengt om elkaar en jezelf te verwennen.

Kosten overnachting, maaltijd en workshops vóór 15 november overmaken naar rekeningnummer van stichting Shangri La , ovv ‘Dynamisch Bewustzijn dec 2018’.

Tijden

Aankomst vrijdagavond vanaf 18.30 uur voor een welkomst- en kennismakings-avond, alsook om te overnachten. Workshops op zaterdag van 10.30 – 18.30 uur en op zondag van 10.30 – 16.30 uur.

Info en aanmelding

E – biodanzasoul@gmail.com
T 05 51 29 48 58 Mai Lan Peg  –  www.dance-for-life.nl
T 06 20 39 79 34 Ferdi – www.biodanza.ferdi-nl

Facebook Biodanza Bewust van je Oorsprong

Lokatie

Oostraven, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling
Oostravenweg 5, 8162 PJ Epe

Rolando Toro Araneda, creator van Biodanza,
integreerde de aanwezigheid van Engelen in Biodanza, beschreef ze als archetypische wezens.