Bezield Entertainment

_MG_9304_10x15

Muziek en klank is universeel, verbindend en helend…
mijn passie!

Een warme stem, harmonische klanken en woorden uit het leven gegrepen, raken en verbinden mensen met hun herinneringen en met elkaar.

 


Wat is mijn specialisme?

Muziek, zingen en klank is mijn passie en levensenergie. Het zingen vanuit hart en ziel, liefdevolle, harmonische klanken en woorden creëren en dragen bij aan een fijne, hartverwarmende ambiance. Waar mensen zich prettig voelen en kunnen genieten. Dat is mijn talent!

Warme jazzy, easy listening love ballads van vroeger en nu
Gevoelige (luister)liedjes uit het leven gegrepen
Klank(lig)ontspanning/-healing concert, multi-instrumenteel o.a. Tibetaanse klankschalen, Chinese Gong, sjamanendrum en intuïtieve zang

De juiste toon vinden

De juiste ‘toon’ (tune) vinden is wat we samen afstemmen. Of beter gezegd, het juiste repertoire of muzikale omlijsting samenstellen om jouw intentie (boodschap of verhaal voor dat speciale moment in jouw leven) of event/ceremonie, muzikaal weer te geven en/of te ondersteunen.

Jouw speciale lied

Mijn ervaring is dat juist het live zingen van jouw speciale lied, een onuitwisbare indruk achterlaat. Is er een lied dat buiten het repertoire ligt, dan maak ik het met liefde eigen.

Sfeervolle ambiance

Naast mijn specialisme, easy listening liedje en love ballads van vroeger en nu, kan ik ook zorgen voor een feestelijke stemming met up-tempo liedjes of een sfeervolle ambiance met rustige achtergrondmuziek tijdens een diner of een receptie. Ik ben flexibel en stem me af en/of draag bij aan:

huwelijks- of afscheidsceremonies en/of rituelen
thuisconcerten voor verjaardag of inwijding van je nieuwe huis,
opening van je expositie of uitgave van je boek of gedichtenbundel.
klankconcerten en/of klank evenementen

Neem gerust contact met me op via e-mail of bel me. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw of jullie intentie (boodschap of verhaal) voor dat bijzondere moment met muzikale klanken te ‘omlijsten’.