Activiteiten & Co-creatie

Heart Tuned Sounds meets…

Regelmatig organiseer ik activiteiten of draag ik bij met klank(en)ontspanning als…

onderdeel van de workshop/event, bijvoorbeeld een dans event,
of ik creëer een liefdevol, ontspannend klankbad tijdens een yoga workshop/event,
of begeleid intuïtief een meditatie, ritueel of ceremonie met klank en stem.

Klank(en)ontspanning

Tijdens een klank(en)ontspanning lig je relaxt op een comfortabel slaapmatje, lekker warm toegedekt. Je sluit je ogen en laat je meevoeren op de helende klanken van Tibetaanse klankschalen, de heldere klank van een kristallen schaal (afgestemd op het hart), de kosmische klanken van de Chinese gong, de lieflijke klanken van de sansula, de oerklanken van de sjamanentrom, en nog meer instrumenten. Tijdens de klank(en)ontspanning speel en zing ik intuïtief, dat wat op dat moment ontstaat.

De klanken dringen diep door in het lichaam, alsook in het energieveld (aura) om je heen. De geluidstrillingen, het ritme, de klanken en de ‘heart tuned sounds’ van de stem raken je innerlijke zelf (je ziel) en geven een gevoel van rust en innerlijke vrede. De ervaring van deze ‘innerlijke’ klankreis is voor iedereen uniek.

Heart Tuned Sounds meets at Home…

De klank(en)ontspanning kan ik ook bij jou/jullie thuis geven, tenminste als je een grote huiskamer en/of andere ruimte beschikbaar hebt. Ik geef de klankontspanning ‘at home’ als er minimaal 5 personen meedoen. Behalve mijn instrumenten, neem ik ook comfortabele slaapmatjes, fleece dekentjes en hoofdkussens mee (voor 8 personen). Reken op 1,5 tot 2 uur afhankelijk van jullie wensen.

Neem gerust contact met me op via e-mail of bel me voor een afspraak of meer informatie. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Tarief voor een klank(en)ontspanning is afhankelijk van aantal deelnemers en locatie. Reken op ca. € 15,00/20,00 p.p. bij minimaal 8  deelnemers afhankelijk van tijdsduur, locatie en reisafstand.

Samenwerking of co-creatie

Uitgangspunt voor al  mijn activiteiten en co-creatie met anderen is dat ik mijn passie, vreugde en plezier  kan ‘leven’ en met jullie kan delen! Mijn passie voor muziek en helende klanken…

hetzij alleen of samen met anderen,
in Maastricht en omstreken of elders in het land,
als ‘heart tuned singer’ of als co-creator.

De weg naar binnen, is de weg naar buiten…  maar niet alleen! Samen met anderen gaan we krachten bundelen en een netwerk opbouwen waarin we elkaars unieke talenten complementeren, versterken en bekrachtigen. Co-creatie is voor mij het ‘nieuwe samen-werken’.  Een en een = drie!

 

Met wie ik samenwerk

MG_3543W-200x300

 

Judith den Hollander, fine art portret fotografieJudith den Hollander Fine art portretfotografie
Haar specialisme portretfotografie op maat. Haar fotografie gaat verder dan de nu veel te zien standaard ‘flat light’ studiofoto’s en heeft een fine-art fotografie achtergrond en voorkeur.

Judith heeft een aantal prachtige foto’s gemaakt van mij…

 

10960412_797259320349595_9218182434518098323_oIris van Noorden, ritueelbegeleiderNoorderzon Ritueelbegeleiding / Ode aan het leven
Haar kracht en talent is het creëren van bijzondere momenten, in een ceremonie die een levensverandering betekenis geeft. Met woorden, symboliek en rituelen die volledig op jullie zijn afgestemd.

 

11947949_1616112098613505_147129218291895927_oJos Penders – DJ Elmundo Beats –  Facebook_icoon_active-155  DJ Elmundo Beats
Hij is een ‘allround’ DJ, maar zijn passie voor dans en wereld ritmes is zijn specialisme. Werelddans muziek die hij draait is een mix van Ecstatic dance, Afrikaanse ritmes, Balkan beats, sensuele Latin dance, mystieke Oosterse Arabische en Indiase beats, vurige Spaanse en/of Portugese ritmes, Soul, Funk & Reggea…

Samen organiseren wij deHeart Tuned Sounds meets World Rhythms (dans&klank) events.